Dibawah Ini adalah video pertama dan kedua dalam siri 3 video ini. Akses ke video seterusnya akan diberi melalui emel (periksa emel dari fahdi ghazali bertajuk “formula 3R”) dalam masa:
Jam
Minit
Saat

Formula "3R" Untuk Menjemput Rezeki & KeKAYAAN

Video 2:

Nak tahu kenapa anda dah belajar banyak ilmu, dah pergi macam-macam seminar, dah baca beratus buku, tapi hidup masih stuck, selalu gagal dan tak ada perubahan? Tonton video ini sekarang ;

nak belajar lebih lanjut tentang "Right Knowledge" untuk anda capai impian anda?

Daftar 'waiting list' ke seminar EVOLUSI jun 2021 sekarang!

Daftar tiket' ke seminar EVOLUSI 2021 sekarang!

Selepas anda mendaftar sebagai Peserta Seminar Evolusi, SILA JOIN channel telegram eksklusif Fahdi Ghazali untuk kami berikan content-content eksklusif berkenaan konsep REZEKI & BISNES.

Selepas anda mendaftar sebagai Peserta Seminar Evolusi, SILA JOIN channel telegram eksklusif untuk kami berikan content-content eksklusif KHAS untuk peserta Seminar Evolusi Februari 2021.

Video 1:

Nak tahu kenapa 95% orang dalam dunia ni usaha separuh mati tapi akhirnya hidup tak kemana? Apa yang 5% orang lagi buat untuk capai apa juga yang mereka impikan dalam masa yang singkat? Tonton video ini:

Video 3:

Ilmu dah ada, kelengkapan pun dah cukup, tapi masih rasa susah nak berjaya? Ketahui satu kesilapan ini yang buatkan ramai gagal tanpa mereka sedar! Tonton video ini.

Akses akan dibuka dalam masa:

Hari
Jam
Minit

© 2020 ALL RIGHTS RESERVED. FUNNELEVO

DAFTAR WAITING LIST KE seminar 'evolusi' online SEKARANG !

Isi Maklumat Anda Dibawah untuk dapatkan tiket FREE ;