COMING SOON! Seminar Evolusi Bakal Berlangsung Pada Bulan Februari 2021 Nanti..

Hari
Jam
Minit
Saat

( Adakah Bisnes, Kerja Atau Rezeki Anda "Stuck" Dan Susah Nak Masuk? Pening Kepala Fikirkan Duit Datang Dan Pergi? Buat Semua Benda Tak Jadi-Jadi? )

Terbongkar! rahsia Luar Biasa usahawan & Orang Bekerja

Menjemput Rezeki, Hidup Kaya Dan Bahagia

Tanpa Perlu Susah Payah Dan Risau Tentang Masa Depan Lagi!

Daftar Sebagai 'Waiting List' Sekarang

Dan Jadi Salah Seorang Dari 2000 Peserta Terawal yang Layak Untuk Dapatkan Special Offer & FAST ACTION BONUS Secara PERCUMA!

FAST ACTION BONUS!

Dengan bonus ini, anda akan dapat belajar secara advance & terperinci melalui beberapa siri video yang merangkumi pelbagai topik dalam bisnes antaranya adalah ;


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/users/evolusi2021/apps/evolusi2021/public/wp-content/themes/twentytwentyone/inc/template-functions.php on line 432

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/users/evolusi2021/apps/evolusi2021/public/wp-content/themes/twentytwentyone/inc/template-functions.php on line 432

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/users/evolusi2021/apps/evolusi2021/public/wp-content/themes/twentytwentyone/inc/template-functions.php on line 432

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/users/evolusi2021/apps/evolusi2021/public/wp-content/themes/twentytwentyone/inc/template-functions.php on line 432

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/users/evolusi2021/apps/evolusi2021/public/wp-content/themes/twentytwentyone/inc/template-functions.php on line 432

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/users/evolusi2021/apps/evolusi2021/public/wp-content/themes/twentytwentyone/inc/template-functions.php on line 432

( Psstt.. Fast Action Bonus Ini Hanya Terhad Tiket VVIP Sahaja! )

Pendaftaran Akan Dibuka pada 2 Februari 2021 Nanti!

Jadi sila daftar sebagai waiting list sekarang untuk kami berikan info serta reminder melalui Emel, SMS dan juga Telegram..

KEJAP! Adakah Anda Berada Dalam Golongan Dibawah Ini…

Jika YA, Anda berada di tempat yang betul!

insyaALLAH Disini ada jawapan yang anda cari..

“Sesungguhnya, bersama setiap Kesusahan Ada Kemudahan.”

-Surah Al-Insyirah-

Hi saya Fahdi Ghazali,

Saya merupakan pengasas kepada jenama FunnelEvo yang telah melatih puluhan ribu usahawan.

Saya komited membantu usahawan khususnya SME untuk menaikkan jualan bisnes mereka melalui digital marketing.

Alhamdulillah, melalui FunnelEvo, saya dan team telah berjaya melahirkan ramai usahawan berjaya, dan ratusan dari mereka telah pun mencapai status jutawan.

AS SEEN ON

Liputan-liputan Media

Sepanjang bergiat aktif dalam industri, saya dan team FunnelEvo banyak menerima liputan media, tak kira dalam TV, surat khabar, mahupun majalah.

Kami juga telah dianugerahkan beberapa anugerah yang berprestij dalam Malaysia seperti 100 Most Influential Young Entrepreneurs dan juga 100 SME Awards bawah kategori “Fast Moving Company Awards”

Yelah.. Dalam tiga tahun berkembang sampai macamni. Siapa sangka?

Circle saya juga semakin berkualiti, dan sekarang saya lebih banyak bergaul dengan orang-orang hebat dan terkenal dalam bidang masing-masing.

Berkongsi dalam rancangan Malaysia Hari Ini (MHI), TV3

Berkongsi dalam rancangan Selamat Pagi Malaysia (SPM), TV1

Bersama Dato’ Seri Dr. Zulkifli Mohamad Al-Bakri, Mufti Wilayah Persekutuan

Keratan Akhbar

Keratan akhbar Harian Metro

Keratan akhbar Kosmo

Bersama Pak Wan, Menteri Pembangunan Usahawan

Bersama Dato’ Siti Nurhaliza di 100 Most Influential Young Entrepreneurs

Bersama Shuib di 100 Most Influential Young Entrepreneurs

Bersama Awal Ashaari di 100 Most Influential Young Entrepreneurs

Bersama Kokom di rumah terbuka FunnelEvo

Bersama Syahmi Sazli di Seminar Digital Marketing, Kota Bharu

Bersama Gary Vaynerchuk 

Bersama Peng Joon 

“Tapi itu sekarang.. dulu saya juga pernah lalui seperti anda”

Semua pencapaian ini, ada kisah disebaliknya. Dulu saya juga seperti anda..

Dan ini adalah gambar saya pada tahun 2008..

Waktu ni saya baru memulakan perniagaan internet ketika belajar di Universiti Teknologi Petronas. Ketika ini, saya menjalankan bisnes menjual pelbagai produk digital ke US, Canada, UK dan seluruh dunia melalui internet.

Alhamdulillah saya menjana pendapatan yang lumayan.  Dari produk digital saya beralih menjual pelbagai produk lain. 

Kata orang asal barang jadi wang saya pasti akan ceburi kerana impian saya untuk bantu mak yang susah di kampung. Untuk pengetahuan anda, saya telah kehilangan ayah sejak dari usia 7 tahun.

"Duit saya habis, dan saya Terpaksa Fight Dengan tekanan hidup!"

Tapi, kehidupan bukan-lah satu perjalanan yang lancar hinggalah suatu hari bisnes yang saya usahakan lingkup sampai menyebabkan saya mengalami depression

Hidup saya tak lagi bahagia, segalanya serba tak kena…

“Sampai Tak Ada Duit 1 Sen Pun Dalam Bank, Beg Duit, Saya Terpaksa Jual Telefon Sebab Nak Bayar Kereta”

Bila tengok Galaxy Note 10 baru launching.. Dulu saya ingat, berniaga akan membolehkan kita jadi kaya. Berniaga akan buatkan kita menarik duit lebih cepat. Tapi saya silap… bila formula kaya dan bahagia itu saya belajar dari guru dan ilmu yang salah.

2008 saya mula berniaga. Tapi biasalah, berniaga bukan bermakna kita buat semua jadi.

Saya dulu pernah satu ketika, semasa saya jatuh teruk dalam bisnes, satu sen pun tak ada dalam poket. Apatah lagi dalam wallet atau bank.

Ada ketika… bank dah call banyak kali sebab kereta tak boleh bayar. Saya terpaksa jual Galaxy Note saya. Masa tu Note 1. Itu je yang saya ada last untuk di “gadai”. Lepas tu dah kering! Dah habis dah. Tapi… yelah. Tu untuk bayaran 1 bulan. Kalau tak kereta kena tarik! Bulan depan fikir lagi cara untuk hidup

Sesiapa yang pernah atau sedang merasainya akan faham. Gadai apa ada untuk survive hidup. Kais pagi makan pagi, kais malam makan pagi esok!

Bayangkan dulu Note 1, sekarang dah Note 10! Dekat 9-10 tahun dah kejadian ni.

Begitulah,

Duit ni… Ada ‘hantu’. Semua orang nak. Baik bisnes kecil dan bisnes besar. Kerja dengan orang. Tua, muda. Miskin, kaya. Tak kisah.

Betul?

Tapi…pernah jumpa tak kenapa ada orang mudah-mudah dapat, ada orang susah sgt nak dapat duit. Stress pun ada.

"Belajar Apa Itu Rezeki, Kebahagian Sebenar & Bagaimana Hidup Melimpah Ruah"

Alhamdulillah, segalanya berubah bila saya ditemukan dengan guru saya. Beliau seseorang hartawan yang zuhud. Rendah hatinya. Dari beliau saya  menjadi “kenal sangat” dengan duit. 

Hingga-kan saya kenal rapat sampai nak “SERU” dia datang mcm petik jari je. (Bayangkan Thanos dalam cerita Avangers petik jari. Macam tu lah gayanya)

Waktu inilah beliau kongsikan formula yang menjadi rahsia bagaimana untuk hidup berjaya, kaya dan bahagia serta dapat menjemput rezeki dahsyat dengan mudah. 

Dari zero kepada berjuta.

Alhamdulillah… dari pengalaman saya bekerja, berniaga, jatuh, bangun saya belajar FORMULA UNTUK HIDUP KAYA & BAHAGIA.

InsyaAllah.. sangat senang jika kita tahu caranya.

“Kenapa saya ceritakan semua ini kepada anda?”

Bagi saya, kejayaan saya tidak bermakna apa-apa jika saya tidak kongsikan formula kejayaan ini kepada orang lain.

“Formula & rahsia” ini sebenarnya dah banyak saya kongsikan kepada student saya di FunnelEvo.

Mereka ikut, dan Alhamdulillah dengan izin Allah, akhirnya mereka dapat result yang diinginkan. Antaranya..;

Kisah Kejayaan

“Dulu negatif 5 ke 10 Ribu sebulan, Tapi sekarang menjana jualan RM12 JUTA SEBULAN!” 

- Kak Eina, Founder FSQ Marketing & Services

“Dulu masa Kak Eina join FunnelEvo, duit tak ada, sales kosong, nak bayar sewa butik dan pekerja pun terpaksa habiskan duit simpanan sendiri

Tapi.. Setelah Kak Eina mengamalkan satu formula jemput rezeki dan digabungkan dengan strategi yang dipelajari semasa berguru dengan mentor, ditambah dengan Big Why beliau, sekarang jualan Kak Eina meningkat yang dari dulunya negatif, sekarang dah cecah 8 angka SEBULAN!

“Dulu nak bayar minyak kereta pun berhutang dengan adik, tapi sekarang jualan dah cecah RATUSAN RIBU, dan berkembang ke Australia!” 

- Cik Puan Feqa, Founder Perabotmurah.Com

Dulu, Cik Puan Feqa bermula dengan kosong. Ketika join FunnelEvo, beliau tiada apa-apa. Nak join kelas pun terpaksa pinjam duit adik & gadai barang kemas beliau sendiri.

Tapi.. Selepas mengamalkan satu benda yang diajarkan kepada beliau, dalam masa 4 bulan sahaja, sales beliau dah berjaya cecah RM200,000!

Sekarang beliau dah pun buka bisnes di Australia, dan bisnes beliau sekarang telah berkembang di dua negara!

“Dulu bekas banduan, Kini usahawan menjana RM150,000 sebulan

- Abang Lola, founder Lola Mango

Akibat bertelagah dengan pihak berkuasa, beliau pernah dikenakan hukuman penjara.

Selepas kejadian itu, hidup struggle untuk bayar hutang sahaja. Keluar awal pagi, balik lewat maghrib, cari duit semata-mata nak bayar hutang. Kadang-kadang nak beli pampers pun takde duit.

Sampai satu tahap, sanggup cari kotak, asal ada benda boleh jual, beliau jual.

Perniagaan beliau pernah mencapai jualan hanya berbelas ringgit sahaja dengan hanya mampu menjual beberapa cup air mango sahaja dalam sehari.

Tetapi dengan usaha beliau yang gigih menuntut ilmu, ditambah dengan berdamping dengan mentor yang betul, kini beliau bangkit. Jualan beliau kini meningkat dengan drastik hingga mencecah RM140-150 Ribu sebulan!
“Dulu sales stuck sebab Bodoh Sombong, Kini sales meningkat 10 kali ganda selepas datang belajar

- Jazira, Founder Fefet

Walaupun bisnes pernah melonjak naik dek kerana “viral”, sales beliau makin lama makin menurun sebab berhenti tuntut ilmu.

Selepas datang belajar dengan mentor yang betul, bukan sahaja sales meningkat 10 kali ganda, skill team beliau juga turut improve dan team sekarang makin bersemangat.
“Pernah dibuang kerja dan dapat VSS, Kini bangkit berniaga dengan jualan 6 angka sebulan!

- Tuan Roslan, Founder RN Tech

sebelum ni beliau hanya seorang juruteknik sebuah kilang semiconductor, dan pernah dibuang kerja akibat kegawatan ekonomi.

Mula berbisnes secara part time, buat dua kerja. Masa tu, tiada istilah kebebasan masa, pagi kerja, malam kerja, masa dengan keluarga tak ada langsung!

Tapi itu dulu, kini, selepas beliau invest untuk ilmu dan mentor, bisnes beliau berkembang dari 5 ke 6 angka sebulan, dan sekarang sedang dalam usaha untuk membuka cawangan kedua bengkel beliau.
“Bisnes yang diusahakan selama 5 tahun hampir musnah kerana terlalu berada di zon selesa

- Cik Puan Ira, Founder Cantik Feminine Collections

Bila rasa bisnes dah capai puncak kejayaan & terlalu berada dizon selesa, semua ilmu marketing dibaikan. Tapi akhirnya kecundang apabila perniagaan yang diusahakan selama 5 tahun hampir musnah.

Tapi bila dah sedar, beliau cepat-cepat pergi cari ilmu. Dalam masa sebulan sahaja beliau praktikkan ilmu yang diajar, result yang beliau dapat sangat menakjubkan.

Beliau dapat kumpul hampir beratus dropship & ejen dan sales bulanan beliau pun meningkat sangat drastik sehingga mencecah 6 angka!
“Akibat terlalu percayakan pekerja dan tak ambil tahu tentang pelanggan, pernah kerugian ratusan ribu ringgit duit syarikat.

- Cik Puan Khuza, Founder Maya Apartment

Akibat kecuaian dalam bisnes, dan tidak mengambil berat isu database pelanggan, lebih ratusan ribu ringgit duit syarikat beliau pernah dibawa lari oleh staff sendiri.

Alhamdulillah, dari sales 5 angka sekarang dah jadi 6 angka  akibat betul-betul buat apa yang dipelajari. Bukan setakat sales yang luar biasa, malah jenama beliau juga lebih dikenali di Port Dickson dan bakal meluaskan empayar di Kuala Lumpur.

Ramai lagi student saya yang Sudah Ber'EVOLUSI' setelah ketahui formulanya.

Adakah anda juga serius untuk dapatkan result sepertimana mereka?

Jika ya...

Memperkenalkan...

Seminar Evolusi

Apa Itu Seminar Evolusi?

Evolusi adalah sebuah seminar online selama 2 hari untuk anda yang sedang BENGANG & STUCK DENGAN HIDUP ber-EVOLUSIKAN HIDUP & BISNES anda menjadi lebih kaya, berjaya di dunia dan akhirat.

Rahsia ini adalah rahsia yang diamalkan oleh saya sendiri selama lebih 10 tahun!

Antara Topik Yang Akan Didedahkan Semasa Seminar Nanti Adalah ;

Hari Pertama ;

Hari Kedua ;

Feedback Peserta Evolusi !

“Sakit selama 3 Tahun, Menghidap Kanser Stage 4, tak boleh buat bisnes & Down, Tetapi Kini Bangkit BerEvolusi”

-Kak Akma Rasidi

“Allah makbulkan doa saya masa solat hajat tadi..”

-Puan Nur Azira

“Depresi tidak menghalang saya untuk bangkit!”

-Puan Nur Ain

"Saya menangis dalam dewan yang gelap.."

“Sebelum Evolusi bisnes asyik sangkut je. Lepas Evolusi, hari-hari MASYUK!”

"Tak mampu nak ucap dengan kata-kata, LUAR BIASA!"

"Rezeki Magik Lepas Balik Evolusi"

"The best seminar ever."

"Terbaik kelas Evolusi ni. Banyak boleh belajar..."

INFO SEMINAR EVOLUSI

Jadi Berapa Harga Tiket Seminar Evolusi Ini?

GENERAL

bakal dibuka: SUPER EARLY BIRD

Tawaran bakal dibuka pada 2 Februari 2021

VVIP

bakal dibuka: SUPER EARLY BIRD

Tawaran bakal dibuka pada 2 Februari 2021

Daftar Sebagai 'Waiting List' Sekarang

Dan Jadi Salah Seorang Dari 2000 Peserta Terawal yang Layak Untuk Dapatkan Special Offer & FAST ACTION BONUS Secara PERCUMA!

FAST ACTION BONUS!

Dengan bonus ini, anda akan dapat belajar secara advance & terperinci melalui beberapa siri video yang merangkumi pelbagai topik dalam bisnes antaranya adalah ;


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/users/evolusi2021/apps/evolusi2021/public/wp-content/themes/twentytwentyone/inc/template-functions.php on line 432

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/users/evolusi2021/apps/evolusi2021/public/wp-content/themes/twentytwentyone/inc/template-functions.php on line 432

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/users/evolusi2021/apps/evolusi2021/public/wp-content/themes/twentytwentyone/inc/template-functions.php on line 432

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/users/evolusi2021/apps/evolusi2021/public/wp-content/themes/twentytwentyone/inc/template-functions.php on line 432

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/users/evolusi2021/apps/evolusi2021/public/wp-content/themes/twentytwentyone/inc/template-functions.php on line 432

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/users/evolusi2021/apps/evolusi2021/public/wp-content/themes/twentytwentyone/inc/template-functions.php on line 432

( Psstt.. Fast Action Bonus Ini Hanya Terhad Untuk Tiket VVIP Sahaja! )

Pendaftaran Akan Dibuka pada 2 Februari 2021 Nanti!

Jadi sila daftar sebagai waiting list sekarang untuk kami berikan info serta reminder melalui Emel, SMS dan juga Telegram..

Perlukan Bantuan?

+6018 760 2766 (Husna)

Atau klik butang dibawah untuk terus ke whatsapp ;

Terus klik butang dibawah untuk terus hubungi team kami melalui messenger

100% MONEY BACK GUARANTEE

Kenapa kami yakin? Kerana kami tahu, jika anda hadir dan buat, anda akan keluar dari belenggu masalah perniagaan (online) yang lembab ini. Yakin! Belajar dengan hati terbuka dan fikiran yang ikhlas untuk membangun ekonomi diri, keluarga dan ummah. 100% perbelanjaan yang anda keluarkan, selepas seminar, hanya perlu beritahu team kami yang bertugas tentang feedback seminar, kami akan pulangkan pelaburan anda serta merta.

DISCLAIMER

Important: You have to work hard to earn money. Most of the students here they have good products to sell (eg. clothes, cosmetics, services etc). This program doesn’t promise you to be rich. You have to invest in advertising to make sales in your business. You also have a risk of not making any result at all. We teach how to start a business from zero based on our real experience in doing many businesses. From doing research to make the sales to serve the customers. It’s NOT magic. We also have money back guarantee in case this program is not suitable for you. The risk is on our side. We are proud of having more than 5,000 students now without having a single refund. Disclaimer: Funnel Evo Earnings Disclaimer: We don’t believe in “get rich” programs – only in hard work, adding value and creating a cutting-edge space that helps people build a business that brings fulfilment, freedom and income they desire. Our programs are intended to help you share your message with a wider audience and to make a difference in the world while growing your business. As stipulated by law, we can not and do not make any guarantees about your ability to get results or earn any money with our ideas, information, tools or strategies. We’re here to shed light unto a path that is for the chosen ones. It’s not for the weak of heart or the frail of spirit. It’s for the strong and the wise and the inspired. It’s for those who follow their soul’s calling. No apologies. No regrets. So we are here to help you achieve that, but it’s up to YOU to take action. Agreed? We just want to help by giving great content, direction and strategies that move you forward. All products and services by our company are for educational and informational purposes only. Nothing on this page, any of our websites, or any of our content or curriculum is a promise or guarantee of results or future earnings, and we do not offer any legal, medical, tax or other professional advice. Any financial numbers referenced here, or on any of our sites, are illustrative of concepts only and should not be considered average earnings, exact earnings, or promises for actual or future performance. Making decisions based on any information presented in our products, events, services, or web site, should be done only with the knowledge that you could experience significant losses, or make no money at all. Use caution and seek the advice of qualified professionals when attempting any lifestyle change or business or financial endeavor. Check with your accountant, lawyer or professional advisor, before acting on this or any information. You alone are responsible and accountable for your decisions, actions and results in life, and by your registration here you agree not to attempt to hold us liable for your decisions, actions or results, at any time, under any circumstance. We share this with you since transparency and integrity are important to us and we hold ourselves (and you) accountable to these claims. Thanks for checking in. Until next time, dream big, embrace growth and change, and allow your passion to fuel your life.